onsdag den 29. oktober 2008

København læser - også for gymnasieelever/lærere

Tag dine elever med til København Læser:

Fra d. 7-13 november løber et kæmpe projekt af stablen i København: København læser.

Overalt i København pågår der i de dage mere end 150 aktiviter - alle for at fremme interessen for bogen og for læsning. Alene i Brønshøj området er 14 arrangementer, bl.a. kommer Harald Nielsen - også kendt som Guldharald og fortæller på Husum Bibliotek d. 11.november kl. 19.15 - 20.15 om sit liv som fodboldspiller dengang dansk fodbold virkelig var værd at se!

D. 13. november kl. 19.15 - 20.15 kan man på Husum Bibliotek møde forfatteren til Lilys Danmarkshistorie Pia Fris Laneth, der beretter om sin utrolig dejlige bog, der på Nørre G. med fornøjelse er læst af flere lærere.
Man kan få digte på recept på apotekerne, gratis bøger i Metroen,gå til baby booktalk, bogdating, litterære vandringer og meget mere. Man kan såmænd blot gå en tur på Frederikssundsvej og se bogudstillinger hos de lokale handlende: Om katte og hunde hos dyrlægen, om vitaminer og mineraler på Apoteket osv.

Det righoldige program kan ses her http://www.bibliotek.kk.dk/bibliotekerne/kkb_nyt/kbhlser08_program_final.pdf

eller her http://www.kbhlaeser.dk/

Projektet er støttet af Kunstrådet, Københavns Kommune og Styrelsen for Bibliotek og Medier og danner optakt til årets bogmesse, der finder sted i Forum d. 14-16. november.

Ingen kommentarer: