torsdag den 19. februar 2009

Litteratursiden.dk

Lise Vandborg - chefredaktør på Litteratursiden.dk skriver flg. til medlemmerne om de ændringer, der er sket på Litteratursiden.dk, der anvendes dagligt af mange gymnasieelever og dansklærere.


"Litteratursidens 800.000 brugere har nu mulighed for en helt ny og aktiv rolle på siden. På den nye version af siden kan brugeren finde alt det nuværende indhold - blot bliver det via en enklere navigation nemmere at finde det man søger. Litteratursiden 2.0. er baseret på sociale teknologier, og brugerne kan ud over at diskutere bøger i de digitale læseklubber, rate, kommentere og anbefale bøger samt oprette egen blog, boghylde og etablere læsevenner. Desuden giver den nye side mulighed for at etablere læseklubber i det fysiske rum på bibliotekerne. Vi har også oprettet en lyrikwiki, da vi ønsker at sætte mere fokus på den smalle litteratur.
Læs Jens Hofman Hansens anmeldelse af den nye side:
http://www.orakel.dk/litteratursiden-hviler-ikke-paa-laurbaerene/

Litlab - få sidens kode og indhold
Et andet tiltag hvor vi giver siden videre til brugerne er, at vi tilbyder at udlevere koden til den nye side til professionelle brugere, som er interesserede i at skabe deres eget community i stil med Litteratursiden eller udforme deres egen version af Litteratursiden. Siden er bygget i open source systemet Drupal som giver gode muligheder for at udveksle data med andre hjemmesider. Ud over at gøre kode og indhold tilgængelig kan vi udlevere en liste over de anvendte Drupalmoduler til brugere, der måtte være interesserede i at arbejde med denne.
Læs mere om Drupal på http://drupal.org/

Ingen kommentarer: