onsdag den 8. februar 2012

Brug e-resurser til AT

Når du skal søge litteratur til din AT synopsis, er du i konkurrence med hele resten af landet om at komme først til de rigtige bøger. Det er derfor en god ide at basere meget af din informationssøgning på digitale materialer, hvilket årets AT-resurserum også bærer præg af.

Hos Nørre G.´s bibliotekar kan du booke en tid til hjælp, hvis ikke du allerede har haft en SRP vejledning og nu har helt styr på den del.

Du kan på studiecentrets hjemmeside se de e.resurser, vi har adgang til. I studiecentret ligger koderne fremme. Til årets katastrofe emne kan du f.eks. bruge Skoda baserne : Infomedia til avisartikler i fuldtekst, Faktalink til konkrete katastrofer, f.eks. pirater i Somalia og deres kidnapninger. Gale til engelsksprogede artikler, f.eks. pesten - vær opmærksom på at mærke primary sources af, hvis du kun skal bruge primær kilder. Ebsco kan bruges til alle typer af emner som Gale. Glem ikke Science resource Center, hvor du kan finde kemifaglig eller biologifaglig vinkel på brugen af Agent Orange. Også i
Global Issues in Context kan du finde artikler om alverdens katastrofer.

I bibliotek.dk kan du med fordel lave en registersøgning på katastrofe til inspiration for aspekter på emnet.

Her kan du på nettet hente gratis digitaliserede bøger:
Google books , internet archive, Europeana, kulturperler fra Det Kongelige Bibliotek og endelig Runeberg og Gutenberg

Ingen kommentarer: