onsdag den 24. oktober 2012

Ugens e.resurse: Global Issues in Context


Global Issues in Context er et digitalt tidsskrift med artikler om aktuelle og globale emner indenfor 8 topics, der næsten kan rumme alle emner, og den har alle verdensdele med.

Det er her, du finder det nyeste og mest opdaterede indenfor emner, der er hotte lige nu, f.eks. det amerikanske præsidentvalg.

I Advanced Search har du mulighed for at præcisere din søgning og læg mærke til, at basen indeholder såvel statistik som podcasts og ikke mindst primary sources.

Det er vigtigt, at du vælger artikler på et niveau, der passer til en SRP, dvs. i denne sammenhæng er det en god ide at vælge advanced level.

Der er forskellige typer af materiale, men får du for meget materiale, så prioriter academic journals, der er de videnskabelige artikler, hvor der oftest er en dybde i stoffet, der passer til en SRP.

Vær også opmærksom på, at der er mange videoudsendelser, der kan hjælpe til hurtigt at få en kort indføring til emnet.

Global Issues in Context er et af de få steder, hvor du kan finde kvalitets stof om bioetik og bioteknologiske emner.

Læg mærke til, at der nederst i et dokument er en fin source citation, du kan bruge til din litteraturliste. Se f.eks.: "LETTERS TO THE EDITOR; War of words." International Herald Tribune 6 Oct. 2006: 7. Global Issues In Context. Web. 24 Oct. 2012.


Jeg synes, at den især kan bruges i samfundsfag, engelsk og biologi men også i andre fag.

På denne side kan du se mere om GIC

Du kommer ind i GIC via studiecentrets hjemmeside. Adgang direkte fra skolen, hjemmefra via password du får i studiecentret.
Ingen kommentarer: