fredag den 16. november 2012

Få adgang til 2000 engelske tidsskrifter i fuldtekst

MasterFILE Premier er den e.resurse fra Ebsco, der giver dig adgang til rigtig mange gode tidsskrifter indenfor alle mulige fag. Her er rigtig mange primær kilder (164.000), fotos, biografier mm. Det er her, du lige kan finde den tale, du mgl. til din SRP.

Læg mærke til, at mange af artiklerne er peer reviewed, hvilket betyder at en anden specialist på et område har sagt god for kvaliteten af indholdet i en artikkel. Peer reviewed er et kvalitetsstempel og giver dig god hjælp til din kildekritik.

I MasterFile kan man vælge at søge i en database med fokus på engelske og irske kilder. Det vil være relevant, hvis du har et emne, som er relateret til United Kingdom eller Eireland.

Alene det at du kan finde artikler fra tidsskrifter som Economist, Foreign Affairs, New Scientist og American Scientist gør basen interessant at besøge.

Du kan vælge at søge i et bestemt tidsskrift, som du gerne bruger kilder fra, og du kan vælge mellem en teksbaseret eller en visuel søgeinterface.

MasterFILE har en særlig oversættelsesfunktion, så er du udvekslingsstuderende fra Sydamerika, kan du få artiklen oversat til spansk.

Det allervigtigste er som altid, at du lige får sat flueben i fuldtekst under avanceret søgning.

Login og kode får du i studiecentret eller på intranettet.

Ingen kommentarer: