onsdag den 30. januar 2013

Kampen for det gode liv

Overrask din lærer og find emne og stof til årets AT emne i skolens e.resurser:


I Global Issues kan du f.eks. finde artikler, hvis du vil skrive om trafficking, og kvinder der drømmer om et bedre liv i den vestlige verden.

I Biography in Context kan du finde personer, der har gjort en stor indsats for at skabe bedre liv for mange se f.eks. Gandhi .

I Science in context kan du finde materiale f.eks om fødevare sikkerhed og mikroorganismer, og den forskning der arbejder for gennem vores mad at skabe et bedre miljø.

I Contemporary Authors kan du finde information om forfattere, der har gjort en forskel for at skabe mere social ligevægt i deres samtid f.eks. Charles Dickens.

Europe World online er god til landeinformation f.eks. Myanmar/Burma, som bl. er kendt for den karismatiske menneskerettighedsforkæmper Aung San Suu Kyi, der modtog Nobels fredspris.

I Faktalink finder du artikler om samfundsrelevante emner f.eks. om mobning og indsatsen mod mobning og for et liv uden mobning.

I Ebsco kan du f.eks. finde primær kilder om borgerrettigheder i USA, og kampen for lige vilkår for sorte og hvide f.eks. Civil Rights Act of 1964.


Du kan få koder og vejledning til brug af e.resurser ved henvendelse i studiecentret.

Ingen kommentarer: